ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Υ.Δ.Ε.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτές ΙΕΚ, οι οποίοι εργάζονται ή έχουν εργαστεί στο παρελθόν σε Δ. ΙΕΚ και τους οφείλονται δεδουλευμένα για την περίοδο Ιανουάριος 2008 έως και Δεκέμβριος 2010, να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις σύμφωνα με την επιταγή της Υ.Δ.Ε.
Υπάρχει καταληκτική προθεσμία έως 23/06/2011
Επικοινωνήστε με τα αντίστοιχα ΙΕΚ που έχετε εργαστεί προκειμένου να υπογράψετε τα έγγραφα που ζητά η Υ.Δ.Ε.

ΣΧΟΛΙΟ 1.
Επειδή μέχρι σήμερα και επί σειρά μηνών το μόνο που εισπράττουμε είναι ο εμπαιγμός, η διαχειριστική πρακτική και τα ψεύδη, επιφυλασσόμεθα ως προς τις προθέσεις την σκοπιμότητα και το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ενέργειας. (ανάλυση στο άρθρο της 9/6/11 "ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ" www.ekpediekblogspot.com )

ΣΧΟΛΙΟ 2.
- Το ακατανόητο να μην εξοφληθούν όλες οι οφειλές του πρώην Ο.Ε.Ε.Κ. αλλά επιλεκτικά έως τον Ιούνιο 2010 και όχι έως τον Δεκέμβριο 2010 ως οφείλει.
- Η έλλειψη κάθε διευκρίνισης σχετικά με την ως άνω συγκεκριμένη πρακτική (παραπομπή στις καλένδες )
- Η έλλειψη και άρνηση δημοσιοποίησης ακριβούς χρονοδιαγράμματος ως προς την πορεία των ενεργειών τις προθέσεις και το τρόπο εξόφλησης, εκ μέρους του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ. και εμπλεκόμενων φορέων.
- Ο "ύποπτος" χρόνος τέλος εξαμήνου και εκπαιδευτικής περιόδου, καλοκαίρι με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μας καθιστά υπόχρεους στο να ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ.
Η διαδικασία προσφυγής μέσω Αγωγής κατά του Δημοσίου συνεχίζεται και κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να διασφαλίσουμε και διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα
- έως και Δεκέμβριο 2010   
- καταβολή τόκων
- αναδρομικά από την παράνομη παρακράτηση της αντιμισθίας (από 1/1/10)

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Έως και τις 30/6/2011 να αποσταλεί η εξουσιοδότηση - αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο δικηγορικό γραφείο του κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗ ώστε να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για τις κινήσεις μας ανάλογα με τις εξελίξεις.