ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΙΕΚ (ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ)


Το Ε.Δ.ΙΕΚ επιβεβαιώνει την πληρωμή των ΙΕΚ τα οποία ήταν προγραμματισμένα για τον μήνα Απρίλιο.  (Πειραιά 2, Περιστερίου, Κερατσινίου, Αμαρουσίου, Νάξου, Ν. Μουδανιών, Ηρακλείου, Λαγκαδά, Ζακύνθου, Χαλκίδας, Κιλκίς, Τριανδρίας ).

Το Ε.Δ.ΙΕΚ θα συνεχίσει τον αγώνα και τις διαδικασίες οι οποίες απορρέουν από τον νόμο ώστε να εξοφληθούν και τα λίγα εναπομείναντα ΙΕΚ το συντομότερο δυνατό, καθώς και να ικανοποιηθούν οι παράλληλες διεκδικήσεις μας. Συντομότατα θα έχετε σχετική πληροφόρηση.

Το Ε.Δ.ΙΕΚ εύχεται σε όλους τους συναδέλφους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ