ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΪΟΥ


Σε συνέχεια των ενεργειών μας, πληροφορούμε ότι απεστάλησαν στην Ε.Α.Π. προκειμένου να ενταλματοποιηθούν και πληρωθούν τον μήνα Μάιο το εξής Ι.Ε.Κ.:

- ΠΕΙΡΑΙΑ 1
- ΣΑΜΟΣ
- ΚΟΡΙΝΘΟΣ
- ΠΥΡΓΟΣ
- ΒΕΡΟΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ
- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2
- ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2
- ΣΗΤΕΙΑΣ
- ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
- ΣΙΝΔΟΣ

Για τα εναπομένοντα ΙΕΚ γίνονται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθούν με τις πληρωμές του επόμενου μήνα.

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις των ΙΕΚ ώστε να επιταχύνουν την διαδικασία συλλογής και υπογραφής των Υπεύθυνων Δηλώσεων για την περίοδο Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2010, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση αποπληρωμής των οφειλόμενων στους ήδη "ταλαιπωρημένους" εκπαιδευτές.