ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΙΕΚ


Η παιδεία στο στόχαστρο, οι εκπαιδευτές των ΙΕΚ στην πυρά.

Το Ε.Δ.ΙΕΚ κρίνει ως επιεικώς απαράδεκτη και αντικοινωνικού χαρακτήρα την απόφαση (η οποία ελήφθη μονομερώς) και έτυχε της κατά το δοκούν ερμηνείας από τους αρμόδιους φορείς σχετικά με το συμβασιακό καθεστώς απασχόλησης των εκπαιδευτών ΙΕΚ και τα εξ αυτής απορρέοντα κοινωνικο-οικονομικά αποτελέσματα που προκύπτουν σε βάρος τους.

Το Ε.Δ.ΙΕΚ θα συνεχίσει τον αγώνα και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να επανέλθουν οι εργασιακές σχέσεις σύμφωνα με το περιεχόμενο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα της Οδηγίας 1999/70ΕΚ σχετικά με τη συμφωνία πλαίσιο για την εργασία ορισμένου χρόνου, όπως ερμηνεύθηκαν από την ελληνική νομολογία αλλά και την πρόσφατη (19-09-2012 / 153486/32792/2012) γνωμοδότηση του Συνηγόρου του Πολίτη στην σχετική αναφορά που υπέβαλε προς αυτό το Ε.Δ.ΙΕΚ.
Βλέπε περισσότερα εδώ