ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015Α!


Μετά από την ολοκληρωμένη παρουσίαση των προβλημάτων των εκπαιδευτών αλλά και της λειτουργίας του ίδιου του θεσμού  από το ΕΔΙΕΚ προς την Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Κα Άννα Μαυρουδή και την ενδελεχή ανάλυση τους για την εξεύρεση λύσεων, το αποτέλεσμα της κατά τα άλλα πολύωρης αλλά σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και παραδοχής των δίκαιων αιτημάτων μας, το ΕΔΙΕΚ εξασφάλισε αρχικά την λύση στην οικονομική εκκρεμότητα.

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν την υπόσχεση της Διευθύνουσας ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ αρχικά (και δίκαια) όσοι συνάδελφοι αμείβονται με ΤΠΥ και εντός του πρώτου 15θήμερου του Δεκεμβρίου θα ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ τα δεδουλευμένα των υπολοίπων εκπαιδευτών (ΙΚΑ και Δημόσιο)

Το ΕΔΙΕΚ συνεχίζει χωρίς καμία διάκριση τον αγώνα του προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να επαναλειτουργήσουν το Δ.ΙΕΚ