ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016


ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ Δ.ΙΕΚ


Προς: - Πρόεδρο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
          - Δ/ουσα Σύμβουλο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Κοιν.: - Υπουργό Παιδείας
          - Γ.Γ. ΓΓΔΒΜ
          - Δ/τη ΓΓΔΒΜ
Θέμα: Εξόφληση δεδουλευμένων 2015 Β!


Μετά το πρωτοφανές γεγονός από ιδρύσεως των Δ.ΙΕΚ να καθυστερήσει η έναρξη τους επί σχεδόν 2 μήνες , τώρα οι εκπαιδευτές εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο του 2015. 

Η σχετική ανακοίνωση της 28/03/16 του ΙΝΕΔΙΒΙΜ στο μόνο που αποσκοπεί είναι να δικαιολογήσει την για άλλη μία φορά έλλειψη σωστού και κυρίως έγκαιρου προγραμματισμού, μια και το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ως όφειλε δεν φρόντισε να εξασφαλίσει τα προαπαιτούμενα κονδύλια πριν από την έναρξη του εξαμήνου, τα οποία απαιτούνται  για την εύρυθμη λειτουργία των Δ.ΙΕΚ, και τώρα αρέσκεται σε αόριστα ευχολόγια.  

Το ίδιο συμβαίνει και με το τρέχων εξάμηνο 2016 Α! (δεν υπάρχει σχετική Κ.Υ.Α.) με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται οι ανεξόφλητες δεδουλευμένες αμοιβές των εκπαιδευτών και όχι μόνο. 

Καταγγέλλομαι την συνεχιζόμενη και επαναλαμβανόμενη αυτή τακτική που ακολουθεί το Υ.Π.Ε.Θ. και το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και καλούμε τους υπεύθυνους των συναρμόδιων φορέων έστω και την ύστατη στιγμή και λίγο πριν την σημαντικότερη εορτή της Χριστιανικής Ορθοδοξίας αυτήν του Πάσχα να δώσουν λύση στο βιοποριστικό πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει στους εκπαιδευτές και να προβούν άμεσα στην εξόφληση των δεδουλευμένων του εξαμήνου 2015 Β!