ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Ε.Δ.ΙΕΚ
Εκπαιδευτές Δημοσίων ΙΕΚ


Αγαπητοί συνάδελφοι
Το Blog αυτό δημιουργείτε μέσα από την αναγκαιότητα και τις προϋποθέσεις που έχουν δημιουργηθεί στον χώρο των Εκπαιδευτών των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. της χώρας μας.

-         Αναγκαιότητα για ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και της κοινής γνώμης, για ότι καλό ή κακό συμβαίνει στον χώρο της Επαγγελματικής Κατάρτισης.
-         Αναγκαιότητα για την ύπαρξη φωνής στον «χώρο» που θα προάγει την κατάρτιση αλλά και θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εμπλεκομένων που απορρέουν από αυτή την σχέση.
-         Αναγκαιότητα που έχει δημιουργήσει η μόνιμη και διαρκείς καθυστέρηση των δεδουλευμένων μας που σε πολλές περιπτώσεις προσεγγίζουν και ξεπερνούν τους 32 μήνες.
-         Αναγκαιότητα που έχει δημιουργήσει το «πάγωμα» από το 1992 έως και σήμερα της ωριαίας αντιμισθίας των εκπαιδευτών. Αποκορύφωση η από 1/1/2010 αναδρομική μείωση της, έως και 20%
-         Αναγκαιότητα για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλα αυτά και όχι μόνο, τα συσσωρευμένα προβλήματα τα οποία αναζητούν λύση «χθες»,  αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου για αυτά που έπονται στο εγγύς μέλλον. Όλες αυτές οι προϋποθέσεις κατέστησαν αναγκαία την δημιουργία του συγκεκριμένου blog το οποίο έρχεται να δώσει βήμα και φωνή στις απόψεις και τα πιστεύω σας.