ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠOΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στα πλαίσια της αναγκαιότητας για μία υπεύθυνη απάντηση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, που προκύπτει από το χρόνιο πρόβλημα καταβολής των δεδουλευμένων μας και για το πότε επιτέλους θα εξοφληθούμε καθώς επίσης να υπάρξει αποσαφήνιση σε θέματα που αφορούν το μέλλον και την λειτουργία των ΙΕΚ, εστάλει η κάτωθι επιστολή προς την αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση.
Προς: Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Αθήνα 17/12/2010


Αξιότιμη Αναπληρωτή Υπουργό
Κα Φώφη Γεννηματά


Κατόπιν της σχετικής τηλεφωνικής συνεννοήσεως με τον κ. Κρυονίδη παρακαλούμε όπως δεχθείτε το συντομότερο δυνατό, κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού,  τριμελή εκπροσώπηση των εκπαιδευτών των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. προκειμένου:

  1. Να υπάρξει εκατέρωθεν ενημέρωση για τα προβλήματα και το μέλλον του θεσμού της κατάρτισης και κατ’ επέκταση τη λειτουργία των Ι.Ε.Κ.

  1. Να υπάρξει επίσημη, αξιόπιστη και συγκεκριμένη ενημέρωση εκ μέρους της Πολιτείας σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα αποπληρωμής των δεδουλευμένων μας (προσεγγίζει σε πολλές περιπτώσεις και τους 35 μήνες).

Παρακαλούμε να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη ότι το οικονομικό πρόβλημα των εκπαιδευτών, με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι πολλαπλώς μεγαλύτερο από αυτό που ίσως φαντάζεστε. Έχει υπερβεί τα εσκαμμένα,  με απρόβλεπτες συνέπειες στο αμέσως εγγύς χρονικό διάστημα.


Ευχαριστούμε θερμά
Με εκτίμηση
Οι εκπαιδευτές των ΙΕΚ