ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε.Δ.ΙΕΚ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

Μετά από πρόσκληση του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Στέφανου Χίου, υπήρξε Δημόσια προβολή του προβλήματος των εκπαιδευτών των Δημοσίων Ι.Ε.Κ.

ΣΧΟΛΙΟ: κ.Χίο, ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Όμως ο τηλεοπτικός χρόνος που μας εδόθη, ήταν ελάχιστος (μόλις 2΄) με αποτέλεσμα να μην υπάρξει η δυνατότητα ανάπτυξης του θέματος των απλήρωτων εκπαιδευτών στην πλήρη διάσταση του. Ευελπιστούμε ότι θα επανέλθετε το συντομότερο δυνατό, εάν και εφόσον η Πολιτεία δεν δώσει άμεσα λύση.