ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.



- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"



- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Ι.Ε.Κ.


1. Η προϋπηρεσία των εκπαιδευτών σε Δημόσια ΙΕΚ, λογίζεται ως συντάξιμη από το Δημόσιο, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 12 και 13 του Π.Δ 1041/79 όπως συμπληρώθηκαν με το άρθρ. 8 του Ν. 1813/88 και αναγνωρίζεται τόσος χρόνος, όσος προκύπτει από το πηλίκο της διαίρεσης του συνόλου των ωρών εργασίας δια του αριθμού των ωρών εβδομαδιαίας απασχόλησης που ισχύει για τον αντίστοιχο κλάδο τακτικών δημοσίων υπαλλήλων (21 ώρες εβδομαδιαίως).

2. Επισημαίνεται, ότι δεν αναγνωρίζεται  και δεν  προσμετράται  στη βαθμολογική εξέλιξη  των εκπαιδευτικών Π.Ε. & Δ.Ε. η προϋπηρεσία σε Δημόσια Ι.Ε.Κ.

3. Σε ότι αφορά την προϋπηρεσία εκπαιδευτών σε Ιδιωτικά ΙΕΚ, αυτή αναγνωρίζεται συντάξιμη σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1405/83 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του αρθρ.17 του Ν.2084/92.

4. Η προϋπηρεσία σε ΙΕΚ δεν μετράει για τους πίνακες αναπληρωτών και το ΑΣΕΠ. Αναγνωρίζεται μόνο όταν γίνει κάποιος μόνιμος, για να ανέβει μισθολογικό κλιμάκιο.

5. Και όταν είναι κάποιος μόνιμος δεν επηρεάζει ούτε τη συνταξιοδοτική του ούτε τη μισθολογική του εξέλιξη.