ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ 2008 - 2010


1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Υ.Δ.Ε. ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Α.Π. ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ ΤΑ ΕΞΗΣ ΙΕΚ :
- ΠΑΤΡΑ 1
- ΠΑΤΡΑ 2
- ΒΟΛΟΣ 1
- ΒΟΛΟΣ 2
- ΝΕΑΠΟΛΗΣ
- ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
- ΔΡΑΜΑΣ
- ΦΛΩΡΙΝΑΣ
- ΕΥΟΣΜΟΥ
- ΣΠΑΡΤΗΣ
- ΛΗΜΝΟΥ

2. ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΚ: - ΝΑΞΟΥ, - ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, - ΛΑΡΙΣΑΣ 2, - ΤΡΙΚΑΛΩΝ, - ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, - ΣΑΜΟΥ, - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ.
ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΛΑΘΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ Ι.Ε.Κ. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

3. ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΑ Ι.Ε.Κ.:
- ΑΡΤΑΣ, - ΕΔΕΣΣΑΣ, - ΘΕΡΜΗΣ, - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1, - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, - ΛΑΜΙΑΣ, - ΛΕΒΑΔΙΑΣ, - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.

4. ΤΟ Ι.Ε.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ Ι.Ε.Κ. ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΘΕΙ. 

5. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ Ι.Ε.Κ. ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 & 3 ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥΣ,  ΕΠΑΝΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΡΘΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ Ε.Δ.ΙΕΚ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΝΑ ΛΗΞΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.

ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Ε.Δ.ΙΕΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΘΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

ΤΟ Ε.Δ.ΙΕΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ (www.ekpediek.blogspot.com ΚΑΙ http://www.facebook.com/groups/185433908165284/) ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΟ.