ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2012Α!

Από χθες 31/07/12 εξοφλήθη το Εαρινό εξάμηνο 2012Α! με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής.
 
Για άλλη μια φορά το Ε.Δ.ΙΕΚ προτάσσοντας τα συμφέροντα των συναδέλφων, συνέβαλε καταλυτικά σε αυτό το αποτέλεσμα.
Η παρέμβαση του Ε.Δ.ΙΕΚ με την ουσιαστική συμμετοχή του και σε διαρκή συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, συνέτεινε στην κατά μεγάλη συντόμευση του χρόνου εξόφλησης σε σχέση με την αρχικά προβλεπόμενη.
 
Ενημερωτικά και καταμεσής του καλοκαιριού το Ε.Δ.ΙΕΚ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τις αρμόδιες αρχές κάνοντας χρήση όλων εκείνων των κατάλληλων ενεργειών και νόμιμων διαδικασιών, προκειμένου αφενός να βελτιωθούν αφετέρου να προληφθούν οι όποιες αποφάσεις τείνουν να ανατρέψουν το έως σήμερα υπάρχων καθεστώς.

Καλό Μήνα, καλό Καλοκαίρι σε όλους
ο Πρόεδρος του Ε.Δ.ΙΕΚ
Δημήτρης Χαριλάου