ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μέλη του Δ.Σ. του σωματείου μας Ε.Δ.ΙΕΚ πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις εργασίας τόσο με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Παναγιώτη Μανούρη όσο και με την Γ.Γ. της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. κα Ελένη Καράτζολα.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενδελεχείς ενημέρωση και τεκμηρίωση σχετικά με μία σειρά από χρόνια αλλά κυρίως για τα  τρέχοντα προβλήματα και παραλήψεις που επηρεάζουν δυσμενώς τους εκπαιδευτές των ΙΕΚ και ως απόρροια αυτών την εργασιακή τους σχέση με την Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση αλλά και την Διά Βίου Μάθηση.

Οι συναντήσεις έγιναν σε θετικό κλίμα και πνεύμα κατανόησης των προβλημάτων με παράλληλη διάθεση των αρμοδίων να προβούν σε επίλυση τους, το συντομότερο δυνατό με νομότυπες διαδικασίες και ότι αυτές επιτρέπουν.

Το Δ.Σ. του Ε.Δ.ΙΕΚ και οι επιτροπές εργασίας με αίσθημα ευθύνης παρακολουθούν,  εργάζονται επισταμένως, διεκδικούν και εποπτεύουν  όλες τις διαδικασίες προκειμένου να υπάρξει θετική έκβαση στους επιδιωκόμενους στόχους. Σχετικά αναμένεται σύντομα και η απόφαση της προσφυγής του Ε.Δ.ΙΕΚ στον Συνήγορο του Πολίτη.

Το Δ.Σ. του Ε.Δ.ΙΕΚ