ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 2016 Β!


Προς: - ΓΓΔΒΜΝΓ

Γ.Γ. Κον Παυσανία Παπαγεωργίου

-ΙΝΕΔΙΒΙΜ

         Αντιπρόεδρο Κα Χρυσάνθη ΓκουτίνουΚοιν.: - Υφυπουργό Παιδείας Κον Δημήτρη Μπαξεβανάκη 

- Προϊστ. Διεύθυνσης ΓΓΔΒΜ Κον Παναγιώτη ΚαπούλαΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 2016 Β!

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι το εξάμηνο 2016Β!, έχει λήξει από τις 15/02/2017 και ακόμα εκκρεμεί η εξόφληση των δεδουλευμένων (07/10/2016 – 15/02/2017) στους εκπαιδευτές των Δ.ΙΕΚ

Παρακαλούμε για τον άμεσο και ακριβή χρονικό προσδιορισμό της καταβολής των δεδουλευμένων, απαραίτητη προϋπόθεση ώστε οι ωφελούμενοι να προγραμματίσουν την καθημερινότητα τους και ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι οι εκπαιδευτές εργάζονται ως ωρομίσθιοι και οι πλείστοι εξ αυτών, με εξαίρεση τους Δημόσιους Υπαλλήλους, ως μοναδική επαγγελματική ασχολία και αποκλειστική βιοποριστική πηγή εσόδων, έχουν την ως άνω σχέση με το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης!!!

Να ληφθεί σοβαρά υπόψη η κοινωνική διάσταση ότι απομένει μόλις ένας μήνας για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και οι πραγματικές οικογενειακές υποχρεώσεις των είναι αυξημένες.

Να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι το δικαίωμα στην εργασία είναι αδιαπραγμάτευτο και δεν είναι σύννομο οι όροι της υπογραφείσας σύμβασης να καταστρατηγούνται μονομερώς.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειές!!!


     
   Για το Δ.Ε. του Ε.Δ.ΙΕΚ

           Ο Πρόεδρος                                                          
      Δημήτρης Χαριλάου   
           Ο Γ. Γραμματέας
     Νεκτάριος Μπεχράκης