ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ, ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ…


ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ, ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ… Το Δελτίο τύπου της 05/04/2017 του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και η ασαφής ενημέρωση για τις πληρωμές των δεδουλευμένων του εξαμήνου 2016 Β! που αφορά τους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ, για άλλη μια φορά πήρε σάρκα και οστά.

Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. καταβάλει μόνο μέρος των δεδουλευμένων και συγκεκριμένα αυτό που αντιστοιχεί έως την 31/12/2016, ενώ εξακολουθούν απλήρωτοι οι αμειβόμενοι με ΑΠΥ.

Το Υπουργείο Παιδείας και οι εποπτευόμενοι φορείς του για άλλη μία φορά με συνέπεια στην ασυνέπεια που τους χαρακτηρίζει απέναντι στους εκπαιδευτές της Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης:

- Καταστρατηγούν μονομερώς την τηρήσει της συμβατικής των υποχρέωσης που προκύπτει από την υπογραφή τους στην σύμβαση μίσθωσης έργου με την υπ αριθμ. Πρωτ. 4538/248/24-01-2017 απόφαση Δ.Σ. Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και συγκεκριμένα στην παράγραφο 4, όπου ρητώς αναφέρεται ότι: «η καταβολή της αμοιβής στον/ην εκπαιδευτή/τρια θα γίνει με την ολοκλήρωση του έργου»

- Αφήνουν έκθετους τους εκπαιδευτές στην διαχείριση και οικογενειακό προγραμματισμό τους, επιτείνοντας τα ήδη υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα.


Καλούμε το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ:

- Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να σεβαστεί την υπογραφή του, και να προχωρήσει άμεσα στην ολική εξόφληση των δεδουλευμένων όλων, αδιακρίτως τρόπου πληρωμής, εκπαιδευτών.

- Να προβεί άμεσα και συγκεκριμένα, σε ενημέρωση για τις προθέσεις του και το ακριβές χρονοδιάγραμμα του.