ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016 Β!


Ενημερώνουμε εξ όσων γνωρίζουμε ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2017 θα πληρωθούν οι συνάδελφοι που αμείβονται με ΑΠΥ. Επίσης θα καταβληθεί και το υπόλοιπο των δεδουλευμένων όσων ασφαλίζονται με ΙΚΑ και έχουν πληρωθεί έναντι έως 31/12/2016.

Το ΕΔΙΕΚ έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επαγγελματική κατάρτιση προσπαθεί και ενεργεί πάντα έχοντας ως γνώμονα το έννομο συμφέρον όσων υπηρετούν τον θεσμό.

Η έγκαιρη και τακτική πληρωμή των δεδουλευμένων μας είναι το αυτονόητο, όμως θέματα όπως αυτά του νέου τρόπου επιλογής εκπαιδευτών με την κεντρο - δημοσιονομική αντίληψη από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, την αναστολή της διαθεσιμότητας καθηγητών από την Δευτεροβάθμια, του τύπου της σύμβασης, των κριτηρίων πρόσληψης, του τρόπου μοριοδότισης, το ανώτατο όριο ωρών απασχόλησης, είναι μερικά από τα θέματα τα οποία πρέπει να επιλυθούν άμεσα.

Το Ε.Δ.ΙΕΚ ήδη κινείται με στοχευμένες ενέργειες προκειμένου να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα που οι άστοχες διοικητικές αποφάσεις ορισμένων οδηγούν την Επαγγελματική Κατάρτιση σε πλήρη σχολειοποίηση και αποσύνθεση αποδομώντας τον ρόλο του θεσμού και το εκπαιδευτικό πλαίσιο που χαρακτηρίζει τους συναδέλφους Εκπαιδευτές Ενηλίκων.

Για το Ε.Δ.ΙΕΚ
ο Πρόεδρος
Δημήτρης Χαριλάου
ο Γ.Γραμματέας
Νεκτάριος Μπεχράκης