ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.



- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"



- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ Ι.Ε.Κ.


Αθήνα 03/04/2011


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

 Το Ε.Δ.ΙΕΚ από την ημέρα σύστασης του αρχές του 2010 και με βαθύ το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτές πρωτοστατεί και αγωνίζεται να δώσει λύσεις στα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στον κλάδο των εκπαιδευτών των Δημοσίων Ι.Ε.Κ.

Εκ παραλλήλου και με άξονα τους διακηρυγμένους στόχους και σκοπούς του το Ε.Δ.ΙΕΚ βρίσκεται δεοντολογικά αλληλέγγυο σε κάθε φωνή που υψώνεται και συναντά την προάσπιση των κοινών συμφερόντων των εκπαιδευτών.

Ως εκ τούτου το Ε.Δ.ΙΕΚ χαιρετά την χθεσινή συγκέντρωση ομάδας συναδέλφων. Οφείλει όμως ταυτόχρονα να διευκρινίσει προς άρση κάθε παρεξήγησης ότι δεν κατέστει δυνατό να παρευρεθεί μια και η πρόσκληση που μας απευθύνθηκε έγινε ούτε καν 24 ώρες, πριν από την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Το Ε.Δ.ΙΕΚ συναισθανόμενο την αγωνία των συναδέλφων εκπαιδευτών και με δεδομένη την ιδεολογική του θέση προτείνει και καλεί όλους, εκπαιδευτές, ομάδες, κινήσεις, σε κοινή συσπείρωση κάτω από μία ενιαία "ομπρέλα" για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση, διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, κοινωνικών συμφερόντων των εκπαιδευτών των Δημοσίων ΙΕΚ.   

Τα προβλήματα μας δεν έχουν την πολυτέλεια για διαφοροποιήσεις.


Το Δ.Σ. του ΕΔΙΕΚ