ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΠΡΟΣ Σ.Ε.Α.Ε.


Προς: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Σ.Ε.Α.Ε (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)

Κοινοποίηση: Προς τα μέλη των ΔΙΕΚ
και κάθε ενδιαφερόμενο


Αγαπητοί φίλοι,
Διαβάζω στο alphavita.gr (http://www.alfavita.gr/artro.php?id=28781) με την υπογραφή του ΣΕΑΕ:

«Το τελευταίο διάστημα η έντονη δράση του Σωματείου με συνεχείς παραστάσεις διαμαρτυρίας, τόσο στο Υπ. Παιδείας όσο και στο Γεν. Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς των δημοσίων ΙΕΚ, φαίνεται να ενόχλησε κάποιους. Πρόκειται για κομματικά στελέχη που προκειμένου να αναδειχτούν πολιτικά αλλά και να κουκουλώσουν τη βρομιά του ΟΕΕΚ και των συνένοχων υπουργών παιδείας, δημιουργούν μέσα σε μία νύχτα, σωματεία σφραγίδες και προσπαθούν να εμφανιστούν ως εκπρόσωποι των εργαζομένων στα ΙΕΚ. Καταγγέλλουμε τις διασπαστικές κινήσεις που γίνονται για ξεχωριστά σωματεία και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να γραφτούν στο ΣΕΑΕ. Να γυρίσουν την πλάτη στους επιτήδειους Μαυρογιαλούρους που προτάσσοντας τις υψηλές γνωριμίες που έχουν και τις βρόμικες διασυνδέσεις τους, σκοπεύουν να διαχειριστούν την οργή του κόσμου».
Ομολογώ ότι μέσω του παραπάνω άρθρου σας με τίτλο «Πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των απλήρωτων εργαζομένων στα δημόσια ΙΕΚ» αναγνώρισα το σημαντικό έργο που προσφέρετε και αποφάσισα να σας γράψω ΕΠΩΝΥΜΩΣ τούτα τα λόγια. 
Ε, λοιπόν, ναι, ναι, το παραδέχομαι: Είμαι κι εγώ απ’ αυτούς που γράφουν στο τρισκατάρατο ekpediek.blogspot.com και παρότι ΔΕΝ είμαι μέλος του Δ.Σ. του «σωματείου - σφραγίδα της μίας νύχτας», είμαι κομματικό στέλεχος! Και όντως προσπαθώ να κουκουλώσω τη βρωμιά των Ι.Ε.Κ.! Και σαν να μη φτάνει αυτή η «δράση» μου, επιχειρώ διασπαστικές κινήσεις. Τουτέστιν, τύφλα να ‘χει ο μακαρίτης ο Κωνσταντάρας - Μαυρογιαλούρος όπως πολύ εύστοχα επισημαίνετε στο λίβ…, συγνώμη, στο εξαίρετο άρθρο σας.
Πέραν λοιπόν των βρώμικων διασυνδέσεών μου και τη διαχείριση της οργής του κόσμου, αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση, είναι πώς μπορέσατε και ανακαλύψατε και ξετρυπώσατε όλα αυτά τα υποχθόνια σχέδια. Μιλάμε για τσακάλια! Πόσο αφελής στάθηκα εκτιμώντας ότι «σας είχα για πρωινό» ή και «σιγά μην πάρετε χαμπάρι ένα τόσο καλά στημένο παιχνίδι». Υποκλίνομαι!  
Υ.Γ.1. Πολύ σωστά αναφέρετε πως έχω και εγώ υψηλές γνωριμίες. Και εννοείται ότι οι διασυνδέσεις μου είναι βρώμικες, το αντίθετο θα ήταν περίεργο.
Υ.Γ.2. Μετά το «ξεσκέπασμα» που εντυπωσιακά επιτύχατε περί κομματικού στελέχους, εκτιμώ το γεγονός ότι δεν θελήσατε να με εκθέσετε ακόμα περισσότερο στα μάτια των συναδέλφων. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να το αναφέρω εγώ: Ανήκω με υπερηφάνεια στο ΚΑΛΑ.Ε; (Κίνηση Αναζωπύρωσης Λαϊκού Αγώνα. Ε;).
Υ.Γ.3. Στάθηκα στην τονισμένη σας φράση: «Θέλοντας να βάλουμε ένα φραγμό σε αυτόν τον εξευτελισμό, δημιουργήσαμε ένα Σωματείο που θα… κλπ. κλπ.». Μέλωσα!
Y.Γ.4. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως ΔΕΝ αναφερόσασταν στο Ε.Δ.ΙΕΚ και κάθομαι και γράφω τζάμπα;
Με την παράκληση να δημοσιευθεί
Με τιμή 
ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - Μέλος ΕΣΗΕΑ (Α.Μ. 3884), Μέλος ΠΣΑΤ (Α.Μ. 818), Μέλος ΑΙPS (A.M. 4686)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Δ.Ι.Ε.Κ.