ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

ΟΧΙ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ

1η Απριλίου 2011Δελτίο τύπου Υπουργείου Παιδείας της 15/03/2011
« Η καταβολή των δεδουλευμένων προς τους εκπαιδευτές θα αρχίσει στα τέλη Μαρτίου»


Και φυσικά δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, είναι ένα ακόμα καθ όλα αληθινό ψεύδος το οποίο έρχεται να επαληθεύσει τις εκτιμήσεις μας αλλά και να επιβεβαιώσει την πάγια και διαρκεί τακτική του Υπουργείου Παιδείας να διαχειρίζεται τους εκπαιδευτές των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. με ψεύδη και συνεχόμενο εμπαιγμό.

Κυρίες και κύριοι πρέπει επιτέλους να αντιληφτείτε ότι την εποχή του γενικού ξεπουλήματος της χώρας και της οικονομικής χρεοκοπίας της, φαίνεται πως χρεοκόπησαν μαζί και οι όποιες ανθρώπινες αξίες σας. Με την πρακτική σας  αποδομείτε κάθε κοινωνική συνοχή, εξαθλιώνετε ανθρώπινες ζωές, υποθηκεύετε το μέλλον των επόμενων γενεών.

Πρωταπριλιά ή όχι, κανείς δεν σας πιστεύει πια. Τρέξτε τουλάχιστον όσο είναι καιρός να σώσετε τις ψυχές σας, γιατί όπως λέει και το τραγούδι «η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα…» και δεν προβλέπουμε ούτε αυτό να κατορθώνετε.

                                                                   Σας ευχόμαστε καλό σας μήνα
Υ.Γ. ακόμα περιμένουμε απάντηση στο από καιρού υποβληθέν ερώτημα μας:
«…εσείς κ. Υπουργέ είστε 32 μήνες απλήρωτη ;»

                                             Για το Δ.Σ. του Ε.Δ.ΙΕΚ
                                             ο Πρόεδρος
                                             Δημήτρης Χαριλάου

                                             ο Γ. Γραμματέας
                                             Νεκτάριος Μπεχράκης