ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.



- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"



- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Δ.ΕΚ.Ε


Σήμερα 28/03/2011 πραγματοποιήθηκε συνάντηση επιτροπής της Κίνησης Εκπαιδευτών Δημοσίων ΙΕΚ - Ε.Δ.ΙΕΚ με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

Στην συζήτηση που ακολούθησε δόθηκαν εκ μέρους του Προεδρείου του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. διευκρινιστικές απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν τους εκπαιδευτές των Ι.Ε.Κ.

Συγκεκριμένα:
- Σχετικά με το οικονομικό και την πληρωμή των εκπαιδευτών, μας εδόθη η διαβεβαίωση ότι το ταχύτερο δυνατό και σίγουρα εντός του Απριλίου θα εξοφληθούν τα οφειλόμενα του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 2011. (Υπενθυμίζουμε ότι η ευθύνη του Ι.Δ.ΕΚ.Ε αρχίζει από τον Ιανουάριο του 2011)
- Η μικρή καθυστέρηση που έχει προκύψει, διαπιστώσαμε ότι οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε δικαιολογημένα τεχνικά προβλήματα που αφορούν την διαδικασία μηχανοργάνωσης.
- Επιβεβαιώσαμε ότι η συχνότητα πληρωμής μετά από αυτήν του Απριλίου θα έχει μηνιαία περιοδικότητα.
- Συμφωνήθηκε  ότι η ωριαία αντιμισθία δεν θα υποστεί καμία άλλη μεταβολή, θα παραμείνει όπως αυτή μεταβλήθηκε ( Οκτώβριος 2010 ) από τον πρώην Ο.Ε.Ε.Κ. και πάντα σε αντιστοιχία με το πτυχίο.  

Σε θέματα που αφορούν την μετάβαση των Ι.Ε.Κ. στην Περιφέρεια, θα υπάρξει νέα ενημερωτική συνάντηση μόλις αποσαφηνιστεί το πλαίσιο διαδικασιών από το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.   

Τέλος διαπιστώθηκε η συνεργατική διάθεση εκ μέρους του Ι.Δ.ΕΚ.Ε, έτσι ώστε και για όσο χρονικό διάστημα έχει στην αρμοδιότητα του την λειτουργική και διοικητική μέριμνα των Ι.Ε.Κ., μέσω καινοτόμων προγραμμάτων και διαδικασιών να υπάρξει αναβάθμιση της λειτουργίας των, αλλά και στο να συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών που αφορούν τους εκπαιδευτές.  


                                                 Για το Δ.Σ. του Ε.Δ.ΙΕΚ
      

                                                         ο Πρόεδρος
                                                   Δημήτρης Χαριλάου

                                                     ο Γ. Γραμματέας
                                                 Νεκτάριος Μπεχράκης