ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ε.Δ.ΙΕΚ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κας Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ε.Δ.ΙΕΚ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κας Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ


κα. αναπληρωτή Υπουργέ

Με την απάντηση σας (29-6-2011/61841/ΙΗ) προς την ερώτηση που σας υπεβλήθη στην Βουλή από τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιο Αρβανιτίδη (17041/27-05-2011) για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε ότι δυστυχώς επαναλαμβάνεστε μονότονα.

Θα περιμέναμε στις παρούσες δύσκολες συγκυριακά στιγμές να διακατέχεστε από περισσότερη ευαισθησία, αποτελεσματικότητα έργου και ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών προκειμένου να δοθεί άμεση λύση και όχι να αναλίσκεστε αναμοχλεύοντας τις ίδιες δηλώσεις του παρελθόντος μέσα από δελτία τύπου από τα οποία  διαβεβαιώνατε μεταξύ των άλλων  ότι " η καταβολή των δεδουλευμένων προς τους εκπαιδευτές θα αρχίσει στα τέλη Μαρτίου" 

Σας υπενθυμίζουμε ότι:
-  το εσπευσμένο κλείσιμο του Ο.Ε.Ε.Κ.  ήταν απόφαση του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ.
-  το διογκωμένο χρέος του, για το οποίο δεν φροντίσατε την τακτοποίηση του ως οφείλατε ήταν και αυτό εν γνώση σας.
-  δική σας επιλογή ήταν η μετάθεση του χρέους και η παραπομπή του σε χρονοβόρες διαδικασίες οι οποίες το μόνο το οποίο εξυπηρετούν είναι πολιτικές σκοπιμότητες.   

Σας εγκαλούμε:
- γιατί μετά από τόσο καιρό κωλυσιεργίας εξακολουθείτε να επιδίδεστε σε αοριστολογίες.
- γιατί δεν παίρνετε θέση και δεν απαντάτε για το χρονικό διάστημα "Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2010". Εξ όσων γνωρίζει η "τσέπη" μας και αυτό το χρονικό διάστημα  αποτελεί χρέος και υποχρέωση του Ο.Ε.Ε.Κ., άρα δική σας.
- γιατί το χρονικό διάστημα των 22 μηνών που έχετε την διαχείριση του προβλήματος είναι δεόντως μεγάλο για να μην το έχετε φέρει ακόμα εις πέρας.
- γιατί το μόνο που έχουμε εισπράξει έως σήμερα εκ μέρους σας είναι ψευδή δελτία τύπου και μόνο.

Αποφασίστε επί τέλους, έστω και την ύστατη στιγμή, να προσφέρετε έμπρακτα έργο το οποίο εξυπηρετεί το κοινωνικό συμφέρον και αποκαθιστά αδικίες την ευθύνη των οποίων έχετε την αποκλειστική ευθύνη.