ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

ΠΟΡΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

Ε.Δ.ΙΕΚ 18/07/2011

Μετά από σχετική επικοινωνία μας με το Ι.Δ.ΕΚ.Ε., σας ενημερώνομαι ότι κατατέθηκαν στην Εθνική τράπεζα με valeur 18/07/2011 η μισθοδοσία των μηνών  Φεβρουαρίου και Μαρτίου του εαρινού εξαμήνου Α! 2011, για όσους εκπαιδευτές υπόκεινται σε κρατήσεις Ι.Κ.Α.
Οι αμειβόμενοι με Δ.Π.Υ. και Α.Ε.Δ. θα πληρωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.
Από την επικοινωνία μας προέκυψε ότι έως τις 15 Αυγούστου 2011 θα έχει εξοφληθεί πλήρως και το υπόλοιπο του εξαμήνου.

Εκ των πραγμάτων φυσικά διαπιστώνουμε μια ανακολουθία και σημαντική καθυστέρηση όσο αφορά στην αρχική υπόσχεση από την Διοίκηση του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για μηνιαία τακτική καταβολή των δεδουλευμένων μας, όπως είναι και το σωστό και ορίζει η εργατική νομοθεσία.
Πιστεύουμε ότι στην παρούσα φάση της πρώτης διαχειριστικής περιόδου των Ι.Ε.Κ. από τον ως άνω φορέα αυτή η καθυστέρηση είναι καθαρά συμπτωματική και θα ομαλοποιηθεί πλήρως την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο.