ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.



- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"



- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.Δ.ΙΕΚ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

Κατά την σημερινή 21/07/2011 συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. κ. Παναγιώτη Καπούλα τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα άμεσου ενδιαφέροντος εν όψη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.

- Συγκεκριμένα έγινε αναφορά στην εξόφληση των δεδουλευμένων του λήξαντος εξαμήνου 2011Α! Η ολική και προς όλους εξόφληση θα περατωθεί έως τις 10 Αυγούστου.

- Τέθηκαν θεσμικά θέματα για διαφανείς διαδικασίες σε αξιολογήσεις, προσλήψεις, συμβάσεις, προκηρύξεις, κοινωνικά κριτήρια, το δικαίωμα για παράλληλη απασχόληση και σε άλλες δομές του Ι.Δ.ΕΚ.Ε., εφαρμογή προσοντολογίου.

- Θέματα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, την ανάγκη σύστασης επιστημονικών ομάδων εργασίας με έργο τον εκσυγχρονισμό και αναμόρφωση ειδικοτήτων, αναπροσδιορισμό διδακτέας ύλης, δημιουργία νέων καινοτόμων ειδικοτήτων.

Σε κάθε περίπτωση το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ανταποκρίθηκε κατ αρχήν θετικά στις προτάσεις μας, τις οποίες και θα επεξεργασθεί διεξοδικά για να δοθούν λύσεις σε θέματα που χρόνια απασχολούν τους εκπαιδευτές. 

Η Δ.Ε. του Ε.Δ.ΙΕΚ