ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.



- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"



- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΩΣ.....


ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ……



Με στάση ευθύνης και γνώμονα το αναμφισβήτητο δίκιο μας αλλά και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας μας, επιτάσσει να κινηθούμε άμεσα. Μη έχοντας στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο άλλο μέσο αντίδρασης καλούμε τους εκπαιδευτές των Δ.ΙΕΚ να μην παραδώσουν την βαθμολογία των τελικών εξετάσεων του εξαμήνου 2018 Α! έως ότου, όχι απλώς απαντηθούν τα ερωτήματα μας, αλλά υλοποιηθούν!!!

Η παρατεταμένη αβεβαιότητα, η έκδηλη ασυνέπεια, η ακατάσχετη και παρωχημένη υποσχεσιολογία και μόνο, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να ανταποκριθούν όλοι οι εκπαιδευτές μηδενός εξαιρουμένου. Πληρωμένοι ή μη, πιστοποιημένοι ή όχι, δημόσιοι ή ιδιώτες, με α.π.υ. ή συνταξιούχοι, πρέπει όλοι μαζί συλλογικά, μαζικά να καταφέρουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στο δίκιο μας.

Ο κάθε ένας εξ ημών ας σταθεί υπεύθυνα απέναντι στον εαυτό του, αλλά και στα διαρκώς αυξανόμενα προβλήματα που ξεπερνούν ακόμα και αυτό του οικονομικού και είναι κοινά για όλους, και ας πράξει αναλόγως.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από κάθε έναν και προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορεί η ατμομηχανή των Δ.ΙΕΚ να αποτελεί τον τελευταίο συρμό της αμάξης.