ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ…, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ !!!


ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ…, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!!!!Ζούμε σε ένα θέατρο του παραλόγου, πρόκειται για δράμα ή κωμωδία;

Η παραδοχή από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ότι αυτή την περίοδο δεν υφίσταται η Ομάδα Έργου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για τα όσα τεκταίνονται σε βάρος των Εκπαιδευτών. Ήξεραν πρώτοι και καλύτερα από τον κάθε ένα, τον χρόνο λήξης των συμβάσεων της ομάδας έργου αλλά δεν φρόντισαν…, Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ως φορέας του Δημοσίου οφείλει να έχει συνέχεια και συνέπεια, στην συγκεκριμένη περίπτωση αναδεικνύεται η διαχειριστική ανεπάρκεια του. Το εξάμηνο τελειώνει και οι εκπαιδευτές είναι ακόμα μετέωροι!!!  Ουδεμία επίσημη απάντηση.  Για τον λόγο αυτόΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ έως:1.    Να παραλάβουμε τις συμβάσεις 2017 Β!

2.    Να υπογράψουμε συμβάσεις για το 2018 Α!

3.    Εξοφληθούν ΑΠΑΝΤΕΣ για  το 2017 Β!

4.    Τακτοποιηθεί η ασφαλιστική κάλυψη και οι Α.Π.Δ. απαραίτητα για την εγγραφή των ανέργων στον ΟΑΕΔ

5.    Ανακοινωθεί επίσημα «Verba volant, scripta manent» η ακριβής ημερομηνία πληρωμής του 2018 Α! σύμφωνα με την δέσμευση και επίσημη ανακοίνωση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (δελτίο τύπου ΙΝΕΔΙΒΙΜ 17/05/2018, «Σε κάθε περίπτωση, οι αποπληρωμές του συνόλου των οφειλόμενων αμοιβών για όλους τους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ που αφορούν τόσο στο χειμερινό όσο και στο εαρινό εξάμηνο  2017-18, θα ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου.»Τότε και μόνον τότε θα παραδοθούν αφού υλοποιηθούν ΟΛΑ τα ανωτέρω δίκαια αιτήματα μας, μηδενός εξαιρουμένου.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, η αλληλέγγυα συναντίληψη εμπλεκόμενων ή μη, είναι επιτακτική ανάγκη στην διεκδίκηση του αυτονόητου.Η επίλυση των προβλημάτων και ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν βρίσκεται στα χέρια μας….