ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.



- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"



- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

ΘΕΜΙΤΑ ΚΑΙ ΑΘΕΜΗΤΑ


Προς: ΠΑΝΕΔΔΙΕΚ



Αξιότιμοι, κ. Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ.



Η εκ νέου επιστολή – παρέμβαση σας, της 21/06/2018 με την οποία στηρίζετε το δίκαιο των αιτημάτων μας τα οποία δεν βρίσκουν ανταπόκριση από το αρμόδιο Υπουργείο και διαχειριστικό φορέα ΙΝΕΔΙΒΙΜ. μας βρίσκει στην δυσάρεστη πλην όμως έσχατη θέση και ως μέτρο πίεσης να μην παραδίνουμε την βαθμολογία των τελικών εξετάσεων.  



Παρά την στήριξη του ΠΑΝΕΔΔΙΕΚ, με θλίψη διαπιστώνουμε μέσα από τις δεκάδες επώνυμες καταγγελίες των οποίων γινόμαστε αποδέκτες, ότι πολλοί Διευθυντές ΙΕΚ χρησιμοποιώντας ο καθένας τον δικό του θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο ασκούν πιέσεις στους εκπαιδευτές να παρεκκλίνουν της αγωνιστικής απόφασης τους.

Μας είναι δυσάρεστο να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν Διευθυντές ΙΕΚ οι οποίοι αντιμετωπίζουν το τεράστιο, προφανές αλλά και πρωτοφανές εφέτος πρόβλημα μέσα από το πρίσμα της προσωπικής ιδιοτέλειας και σκοπιμότητας.  



Εκφράζουμε τα εύλογα παράπονα μας και χωρίς ίχνος αντιπαλότητας ενημερώνουμε ότι δεν θα υποχωρήσουμε έως ότου ικανοποιηθούν στο σύνολο τα αιτήματα μας. Όλοι και όλα έχουν τα όρια τους…
Η ατμομηχανή των Δ.ΙΕΚ δεν μπορεί μονίμως να είναι ο τελευταίος συρμός της αμάξης.