ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να συμμετέχουν σε κοινή δράση στην διεκδίκηση των στόχων, στην διασφάλιση των κεκτημένων μας.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Να εγγραφούν μέλη στο Ε.Δ.ΙΕΚ. Η μαζική συμμετοχή αποτελεί την δύναμη στις διεκδικήσεις μας.- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ, "κλικ"... "ΜΕΛΟΣ"- ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΙΝΗΣΗΣ Ε.Δ.ΙΕΚ, "κλικ"..."ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ"ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

να επικοινωνούν μαζί μας.(ekpediek@gmail.com)Στείλτε μας την άποψη σας, το σχόλιο σας, τις ιδέες σας για θέματα που αφορούν τα ΙΕΚ, την Επαγγελματική Κατάρτιση, την δια Βίου Μάθηση.

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

14/01/11
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ … «ΕΚΤΥΠΗΣΕ»

Η τηλεφωνική απάντηση (13/01/11) από το Υπουργείο Παιδείας δια στόματος Κου Κρυονίδη εδόθη χθες το μεσημέρι στον συνάδελφο Δημήτρη Χαριλάου και χρονολογικά μετά την κοινοποίηση της επιστολής των εκπαιδευτών προς τα Μ.Μ.Ε.
Σχετικά λοιπόν με το αίτημα μας για ενημερωτική συνάντηση με τους αρμοδίους ώστε να πληροφορηθούμε με επίσημο τρόπο τον χρονικό προσδιορισμό της εξόφλησης των δεδουλευμένων μας, η απάντηση η οποία εδόθη είναι ότι:
-         αυτή την στιγμή τουλάχιστον κρίνουν σκόπιμο από πλευράς Υπουργείου ότι δεν συντρέχει λόγος άμεσης συνάντησης μια και δεν υπάρχει προσδιορισμένος χρόνος πληρωμής ή κάποιο άλλο νεότερο στοιχείο  προς πληροφόρηση μας.
-         Γίνονται προσπάθειες ώστε να ξεκινήσει η σταδιακή πληρωμή μόλις αυτό καταστεί εφικτό.